G A L E R I E  &  A T E L I E R S

G A L E R I E  &  A T E L I E R S

MERIE RIJNBERK

Merie maakt en ontwerpt objecten die met puurheid, verstilling en beleving te maken hebben. Werken, die gelaagdheid uitdrukken door verdieping. Bij de Kunstverdieping mochten wij al meerdere keren op locatie haar 3D werken bewonderen. Wij zijn fan van Merie!

Merie: "Creëren en vormgeven, dit uitdragen en mensen raken, is mijn grote passie. Dat doe ik sinds 2000 vanuit mijn eigen bedrijf. De opleidingen hiervoor heb ik met goed gevolg afgesloten met de Proeve van Meesterschap in 2006, gevolgd door een opleiding aan de Nieuwe Academieopleiding in 2009. Om me te blijven ‘voeden’, volg ik opleidingen bij meesters in specialismen. Regelmatig ga ik naar het klooster om helemaal tot mijzelf te komen en nieuwe inspiratie te krijgen."

Haar specialiteit is vegetaal design. Ook maakt Merie ontwerpen, uitgevoerd in brons en rvs. Graag werkt zij met tegenstellingen in materialen en kleurcontrasten.

Merie laat zich inspireren door de natuur, het landschap, de stilte en ontmoetingen met mensen, maar soms ook door de  wereldproblematiek.

Contact

DE KUNSTVERDIEPING

G A L E R I E   &   A T E L I E R S 

MOLENWEG 3 | 4191AP | GELDERMALSEN | +31622987411 (Merel ) +31637356142 (Marion)

GRATIS PARKEREN OP EIGEN TERREIN