G A L E R I E  &  A T E L I E R S

  • Facebook
  • Instagram

MEREL FEENSTRA

Als kind schilderde Merel al. Merel is een autodidact en ging pas in 2007 naar de Gooise Academie in Laren. Daarna gunde zij zich geen tijd om te schilderen, omdat zij altijd druk was met haar werk: als zelfstandig eventmanager organiseert zij al sinds 2008 business events.

In  2018 ging het roer om. Merel: "Toen ben ik begonnen met de basisscholing aan de Klassieke Academie voor beeldende kunst in Groningen. Het onderwijs daar is op HBO-niveau en wordt gegeven door kunstenaars uit het topsegment van het eigentijds Nederlands realisme.

 

Iedereen verklaarde me voor gek dat ik uren in de auto zat om helemaal naar Groningen te rijden voor mijn schilderlessen. Ik wist echter heel zeker; daar ga ik pas echt leren tekenen en schilderen. Net als de oude meesters. Dat is wat ik echt wil. Eindelijk heb ik gevonden wat ik zocht. Het is een feest om wekelijks in Groningen te zijn en daar les te hebben op de academie!"

Nog steeds werk ik als eventmanager. Nu in coronatijd is er tijdelijk geen eventmanager-werk natuurlijk. Daarom heb ik nu de smaak te pakken met het tekenen en schilderen; ik heb er alle tijd voor. Met de dag krijg ik er meer plezier in! Ook de Kunstverdieping krijgt samen met Marion met de dag meer vorm. Dat we elkaar hierin zo hebben gevonden, vind ik heel vrolijk. Voor mijn opleiding heb ik nog een paar jaar te gaan. Ik kan alleen maar zeggen dat ik met plezier en vertrouwen naar de toekomst kijk!

www.merelfeenstra.nl

www.interim-eventmanager.nl

Contact

DE KUNSTVERDIEPING

G A L E R I E   &   A T E L I E R S 

MOLENWEG 3 | 4191AP | GELDERMALSEN | +31622987411 (Merel ) +31637356142 (Marion)

GRATIS PARKEREN OP EIGEN TERREIN